Pleje og omsorg I AALBORG KOMMUNE

Ring og hør nærmere på Tlf. 98 10 11 13

Velkommen hos Plejekompagniet

Plejekompagniet er lokal leverandør af personlig pleje og rengøring i Aalborg Kommune. Vi står klar til at hjælpe dig med personlig pleje, aflastning, håndtering af medicin og rengøring i hele Aalborg Kommune.

Hvis du er visiteret hjælp af Aalborg Kommune, så overvej om du er tilreds med den service du får - eller om det måske kan gøres bedre??

Det koster ikke noget for dig at få den visiterede hjælp fra os.

Du har altid mulighed for at købe mere tid end den kommunen har bevilget dig. Den ekstra tid vil blive udført af dine faste medarbejdere. Selv om du ikke er visiteret til hjælp, er du altid velkommen til at købe personlig pleje eller rengøring hos os.

Hvis du vælger Plejekompagniet, vil du opleve, at vi har fokus på dig, din livskvalitet og din tryghed.

Hos Plejekompagniet får du en fast kontaktperson, og det er det samme team af medarbejdere, der kommer i dit hjem. Hvis du har valgt at få din rengøring fra os, vil du få én fast medarbejder, og sammen vil vi aftale et fast tidspunkt, hvor rengøringen vil blive udført.

Vi er lokale. Vores kontor ligger i Nørresundby, og vi arbejder udelukkende i Aalborg Kommune. 

Vores medarbejdere er fagligt dygtige og engagerede i deres arbejde. Hos Plejekompagniet er arbejdsglæden vigtig - og vi er stolte af, at vi har ca. 60 medarbejdere der trives i deres job.

Du er meget velkommen til at ringe til os på 98101113. Vi er nemme at få fat på!

 

                             

                           

                         

 

Vi tilbyder følgende ydelser