Pleje og omsorg I AALBORG KOMMUNE

Ring og hør nærmere på Tlf. 98 10 11 13

Pleje og omsorg I AALBORG KOMMUNE

Ring og hør nærmere på Tlf. 98 10 11 13

Pleje og omsorg I AALBORG KOMMUNE

Ring og hør nærmere på Tlf. 98 10 11 13

Velkommen hos Plejekompagniet

Plejekompagniet er et privat alternativ til den kommunale hjemmehjælp. Vi står klar til at hjælpe dig med personlig pleje, aflastning, håndtering af medicin og rengøring i hele Aalborg Kommune (dog med undtagelse af områderne 9200 og 9230).

Hvis du er visiteret til hjælp af Aalborg Kommune, koster det ikke noget for dig at vælge Plejekompagniet til at komme i dit hjem.

Du har altid mulighed for at købe mere tid end den kommunen har bevilget dig. Den ekstra tid vil blive udført af dine faste medarbejdere. Selv om du ikke er visiteret til hjælp, er du altid velkommen til at købe personlig pleje eller rengøring hos os.

Hos Plejekompagniet får du en fast kontaktperson - og du vil opleve, at det er det samme team af medarbejdere, der kommer i dit hjem. Hvis du har valgt at få din rengøring fra os, vil du få én fast medarbejder, og sammen vil vi aftale et fast tidspunkt, hvor rengøringen vil blive udført.

Vi er lokale. Vores kontor ligger i Nørresundby, og vi arbejder udelukkende i Aalborg Kommune. Vi har fuld fokus på at levere proffesionel og respektfuld service, så vores kunder føler sig trygge og bevarer livsglæden.

Vores medarbejdere er fagligt dygtige og engagerede i deres arbejde. Hos Plejekompagniet er arbejdsglæden vigtig - og vi er stolte af, at vi har ca. 60 medarbejdere der trives i deres job.

                             

                           

 

 

Vi tilbyder følgende ydelser